Atlas investointina työntekijöille

Atlas Care auttaa parantamaan työntekijöiden hyvinvointia. Pitkäaikainen istuminen ja tietokoneen käyttö voivat johtaa niskajäykkyyteen ja -kipuihin, mikä nopeasti heikentää työntekijöiden tehokkuutta ja näin lisätä poissaoloja. Tämä luonnollisesti heikentää yrityksen myös kannattavuutta.

Niskanvenyttimen hyöty työpaikalla

Atlas -niskanvenyttimet auttavat vähentämään niskajännitystä, rentouttamaan niskan alueen lihaksia ja parantamaan verenkiertoa. Tämä johtaa vähentyneeseen kivun tunteeseen, jäykkyyteen ja samalla parantaa mielialaa ja energiatasoja sekä vähentää poissaoloja.

Työntekijöiden hyvinvoinnin edistäminen

Antamalla Atlas -niskanvenyttimen lahjaksi työntekijöille, yritys voi osoittaa huolta työntekijöidensä terveydestä ja hyvinvoinnista, mikä parantaa yrityksen mainetta ja lisää työntekijöiden sitoutumista ja tyytyväisyyttä.

Tutustu Atlakseen

Atlas liikelahjana

Mieleenpainuva lahja

Yrityslahjat ovat oivallinen tapa muistaa yhteistyökumppaneita.

Voimme tarjota yrityksellesi tai organisaatiollesi mieleenpainuvan ja mikä tärkeintä, tarpeellisen ja päivittäiseen käyttöön soveltuvan yrityslahjan.

Tehokas ja hyödyllinen lahja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille! Atlas tuotteemme ovat juuri sitä, mitä yrityksesi tarvitsee edistääkseen työntekijöidesi ja yhteistyökumppaneidesi hyvinvointia. Laitteemme auttaa rentouttamaan jännittyneet niskan- ja kallonpohjan lihakset sekä lievittämään stressiä, joten se on täydellinen lahja, joka auttaa pitämään henkilöstösi tai yhteistyökumppanisi terveenä ja motivoituneena.

Tutustu tuoteperheeseen

Yrityslahja tiedustelut